Vind woorden voor populaire woordspellen!

Naar de
Word Cheat

Hoe werkt Word Cheat

Hulp bij Word Cheat

Bij het spelen van veelgespeelde woordspelletjes zoals: Wordfeud, Word On, Words with Friends, Word Crazy of Scrabble, loop je vaak tegen lastige lettercombinaties aan. Als je er zelf niet uitkomt en toch een goed woord wilt leggen, gebruik je gewoon onze woordgenerator om alle mogelijke woorden te vinden die te maken zijn van de letters die je hebt gekregen.

Het grootste voordeel is dat Word Cheat voor alle woordspelletjes inzetbaar is. Vergroot je woordenschat en verbaas iedereen. Veel punten scoren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Hoe het werkt

Je vult je letters in het tekstveld en klikt op zoek. Binnen een paar tellen krijg je een duidelijk overzicht van alle woorden die met jouw letters gemaakt kunnen worden, inclusief de hoeveelheid punten. Simpel, snel en overzichtelijk.

Woorden met een...

Woorden met de letters C, Q, X, Y en Z leveren de meeste punten op, maar zijn vaak moeilijk te verzinnen. Daarom hebben we een speciaal menu gemaakt waarmee je makkelijk kunt zoeken naar alle mogelijkheden met deze lastige letters.

Klik in het menu Woorden met een op de letter die in je woord moet voorkomen (C, Q, X, Y of Z). Er opent een nieuw scherm. Zet de positie van je letter zonodig vast door erop te klikken.

Vul in het letterveld maximaal 10 andere letters in die je wilt gebruiken of die moeten voorkomen in het woord omdat die bijvoorbeeld al op het speelbord liggen.

Selecteer uit hoeveel letters je woord moet bestaan. Klik op zoek. De zoekresultaten staan netjes gesorteerd met het puntenaantal erachter. Probeer meteen uit hoe eenvoudig het werkt.

Woorden van 2 of 3 letters

Voor woorden van twee of drie letters hebben we ook een apart menu gemaakt. Soms is er maar weinig ruimte op het speelbord en wil je toch je letters kwijt.

Klik op het menu 2 letter woorden of 3 letter woorden. Er opent een nieuw scherm. Vul een * (shift 8) in voor willekeurige woorden. Anders vul je de letters in die je hebt. Zet de positie vast door erop te klikken. Klik op zoek en je krijgt meteen de resultaten.

Helper sites

Kijk ook eens op onze andere helper sites voor Wordfeud, Ruzzle, Word On (HD), Words with Friends, Word Crazy, Classic Words, Scramble with Friends en Scrabble. Voor je het weet ben je onverslaanbaar bij ieder woordspelletje dat je speelt..

Engels

Word Cheat is ook beschikbaar in het Engels voor mensen die zichzelf willen uitdagen, spelen tegen mensen in het buitenland en natuurlijk voor wie Engels als moedertaal spreekt en woorspelletjes speelt.